TOPAANBIEDINGEN
Tizen-smartphone, de Samsung Z, uitgelekt

Tizen-smartphone, de Samsung Z, uitgelekt

Het was de bedoeling dat de Z, de eerste Samsung Tizen-smartphone, al onthuld moeten zijn. Dat is helaas nog niet het geval, dit keer zijn we in het bezit gekomen van foto’s van de Samsung Z.

De Samsung Z had vorige maand in Rusland aangekondigd moeten worden op een ontwikkelaarsbeurs. Dit is niet doorgegaan omdat Samsung eerst het applicatieaanbod voor de Tizen uitbreiden.

Het is nog niet bekend wanneer de Samsung Z nu op de markt gaat komen. De komende tijd zullen we het alleen maar met foto’s moeten gaan doen.

De Samsung Z zal gaan beschikken over een 4,8-inch scherm met een resolutie van 720p. Tevens zal het toestel een quad-core processor bevatten van 2,3 GHz. Er zal 2 GB aan RAM geheugen beschikbaar zijn en een opslagcapaciteit van 16 GB. Dit is nog uit te breiden tot en met 64 GB door middel van een microSD-kaart. De Samsung Z zal een 2,1 MP camera aan de voorkant hebben en een 8 MP camera aan de achterkant.

Het was de bedoeling dat de Z, de eerste Samsung Tizen-smartphone, al onthuld moeten zijn. Dat is helaas nog niet het geval, dit keer zijn we in het bezit gekomen van foto's van de Samsung Z. De Samsung Z had vorige maand in Rusland aangekondigd moeten worden op een ontwikkelaarsbeurs. Dit is niet doorgegaan omdat Samsung eerst het applicatieaanbod voor de Tizen uitbreiden. Het is nog niet bekend wanneer de Samsung Z nu op de markt gaat komen. De komende tijd zullen we het alleen maar met foto's moeten gaan doen. De Samsung Z zal gaan beschikken over een 4,8-inch…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>