TOPAANBIEDINGEN
Review over de LG G3

Review over de LG G3

Het lijkt goed te gaan met de nieuwe LG G3. Het nieuwe vlaggenschip van LG versloeg in zijn eerste verkoopweek met gemak de Samsung Galaxy S5. Inmiddels stromen ook de positieve reviews binnen voor de LG G3.

Het Amerikaanse The Verge noemt de LG G3 ‘een telefoon die het waard was om op te wachten’. De G3 is de eerste smartphone die wereldwijd op de markt wordt gebracht en over een QHD-scherm beschikt.

LG G3

The Verge is vooral te spreken over het ontwerp van het toestel. “De extra pixels maken het verschil niet: de dunne bezels aan de zijkant wel”, vindt de site. De LG G3 krijgt makkelijk aan de achterkant krassen, door zijn metallic voorkomen, maar volgens de website is dat het enige nadeel van het materiaal dat voor de LG G3 gebruikt is.

“Het apparaat is immuun voor vingerafdrukken. Dat is het meest verbluffend. Het maakt niet uit hoe vet mijn handen zijn: de G3 blijft een schoon voorkomen houden. Een wereld van verschil met de G2.”

Ook de laser autofocus komt er goed van af. “Het maakt deze telefoon oneindig veel stoerder dan andere toestellen die ik heb beoordeeld. De laser is telkens bezig met focussen om klaar te zijn om supersnel een foto te nemen.”

De LG G3 krijgt van het gezaghebbende The Verge een 8,3. Volgens de website heeft de LG G3 twee minpunten, namelijk het toestel zou te groot zijn en is het neppe metaal de beste in zijn soort: het blijft plastic.

Pluspunten zijn er volop. Android zou met de G3 volledig tot zijn recht komen, de batterij gaat heel lang mee en is verwisselbaar, de camera maakt goede foto’s en de beeldkwaliteit evenaart het aantal pixels waarover de LG G3 beschikt.

Het lijkt goed te gaan met de nieuwe LG G3. Het nieuwe vlaggenschip van LG versloeg in zijn eerste verkoopweek met gemak de Samsung Galaxy S5. Inmiddels stromen ook de positieve reviews binnen voor de LG G3. Het Amerikaanse The Verge noemt de LG G3 ‘een telefoon die het waard was om op te wachten’. De G3 is de eerste smartphone die wereldwijd op de markt wordt gebracht en over een QHD-scherm beschikt. The Verge is vooral te spreken over het ontwerp van het toestel. “De extra pixels maken het verschil niet: de dunne bezels aan de zijkant wel”, vindt de site.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>