TOPAANBIEDINGEN
Nokia Lumia 530 uitgelekt.

Nokia Lumia 530 uitgelekt.

De opvolger van de populairste Windows Phone van dit moment, de Nokia Lumia 520, laat zich zien in een afbeelding. Het scherm heeft waarschijnlijk een formaat van 4,3 inch.

De Lumia 530 laat zich zien in een gids met toestellen die op Windows Phone 8.1 draaien. Naast de 530 zie je de Lumia’s 635 en 930, die we al kennen. Er valt nog niet veel op te maken uit de foto van de Lumia 530.

Hij krijgt softwarematige navigatieknoppen, zoals ook de 630 dat heeft. En het lijkt erop dat er aan de voorkant geen camera zit gemonteerd. De naam Nokia prijkt in ieder geval, zelfs na de overname door Microsoft, nog op het toestel.

Nokia Lumia 530

De opvolger van de populairste Windows Phone van dit moment, de Nokia Lumia 520, laat zich zien in een afbeelding. Het scherm heeft waarschijnlijk een formaat van 4,3 inch. De Lumia 530 laat zich zien in een gids met toestellen die op Windows Phone 8.1 draaien. Naast de 530 zie je de Lumia’s 635 en 930, die we al kennen. Er valt nog niet veel op te maken uit de foto van de Lumia 530. Hij krijgt softwarematige navigatieknoppen, zoals ook de 630 dat heeft. En het lijkt erop dat er aan de voorkant geen camera zit gemonteerd. De naam…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>