TOPAANBIEDINGEN
Nieuws over de BlackBerry Q30

Nieuws over de BlackBerry Q30

De laatste tijd zijn er vele geruchten rondom de nieuwe BlackBerry smartphone. De geruchten gaan over de BlackBerry Q30, de Windermere.

BB-Q30

De BlackBerry Q30 zal eruit zien als een grote vierkant met een 4,5 inch scherm, met een resolutie van 1440 x 1440 pixels, met daaronder een fysiek toetsenbord. Het voordeel van dit toetsenbord is is dat het aanraakgevoelig is. Hierdoor is het mogelijk om veegbewegingen te maken met het toetsenbord.

De BlackBerry Q30 zal een metalen frame krijgen. Het toestel zal een 13 megapixel camera krijgen aan de achterkant en een 2 megapixel camera aan de voorkant. De BlackBerry Q30 zal een quad core Snapdragon MSM 8974 processor krijgen en een 3 GB intern werkgeheugen. De nieuwe BlackBerry zal een 3459 mAh accu hebben, het is dus een hele stap vooruit ter vergelijking met de BlackBerry Z30. De BlackBerry Z30 bevat een 2880 mAh accu.

Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer de BlackBerry Q30 uit zal komen.

 

De laatste tijd zijn er vele geruchten rondom de nieuwe BlackBerry smartphone. De geruchten gaan over de BlackBerry Q30, de Windermere. De BlackBerry Q30 zal eruit zien als een grote vierkant met een 4,5 inch scherm, met een resolutie van 1440 x 1440 pixels, met daaronder een fysiek toetsenbord. Het voordeel van dit toetsenbord is is dat het aanraakgevoelig is. Hierdoor is het mogelijk om veegbewegingen te maken met het toetsenbord. De BlackBerry Q30 zal een metalen frame krijgen. Het toestel zal een 13 megapixel camera krijgen aan de achterkant en een 2 megapixel camera aan de voorkant. De BlackBerry…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>