TOPAANBIEDINGEN

Apple

Apple

Er worden 68 miljoen stuks iPhone 6 geproduceerd.

Apple iPhone 6

Apple heeft een bestelling van 68 miljoen stuks voor de iPhone 6 geplaatst. De bestelling is alleen al voor de eerste verkoopronde van de iPhone 6, naar verwachting komt de iPhone 6 rond september uit. Mogelijk gaat Apple nog meer exemplaren bestellen omdat er voorgaande jaren in de eerste weken altijd een tekort was na de release van een iPhone. ... Read More »

Apple iPhone 6 wordt geassembleerd door Foxbots!

Foxbot

Foxconn gaat gebruik maken van robots om de iPhone 6 van Apple te assembleren. Foxconn gaat gebruik maken van zogeheten Foxbots, deze worden nu nog getest voor assemblage maar de tests zijn nagenoeg afgerond. Hierdoor kan Foxconn producten mechanisch in elkaar zetten zonder dat hier nog duizenden mensen voor nodig zijn. Foxconn zal op termijn in totaal ruim 10.000 Foxbots ... Read More »

Apple geeft iOS 7.1.2 vrij voor iPhone en iPad

iOS 7.1.2

Apple heeft een update voor iOS vrijgegeven, het besturingssysteem voor de iPhone, iPad en iPod Touch. Versie 7.1.2 kan nu worden gedownload. De update breng verbeteringen en bugfixes met zich mee. Versie 7.1.2. brengt drie specifieke verbeteringen met zich mee: iBeacon werkt stabieler en de verbinding wordt beter; De datatransfer bij sommige accessoires van andere fabrikanten wordt minder verhinderd; De ... Read More »