TOPAANBIEDINGEN

Mobiele telefoons

De HTC Desire 826 komt met een Ultrapixel front-camera

De nieuwste telefoons - HTC-Desire-826

HTC heeft haar nieuwste toestel aangekondigd, de nieuwe HTC Desire 826. Het toestel heeft vergelijkbare eigenschappen als zijn voorganger, het toestel is gefocust op het maken van selfies. De camera aan de voorkant is voorzien van 4,1 megapixels, het gaat gebruik maken van HTC’s UltraPixel technologie. Deze technologie werkt goed in donkere omstandigheden, maar qua details laat het te wensen ... Read More »

De HTC One W8, de Windows phone van HTC.

De nieuwst telefoons - HTC One W8

HTC is bezig om een Windows Phone-variant van het Android-toestel de One M8 op de markt te brengen, dit zal waarschijnlijk in augustus of september gebeuren. Het toestel zal de HTC One W8 gaan heten, het toestel zal beschikken over een dubbele camera. Waarschijnlijk zal de HTC One W8 gaan beschikken over een Cortex A9 processor. Het is nog niet ... Read More »

Tizen-smartphone, de Samsung Z, uitgelekt

Samsung Z - Tizen

Het was de bedoeling dat de Z, de eerste Samsung Tizen-smartphone, al onthuld moeten zijn. Dat is helaas nog niet het geval, dit keer zijn we in het bezit gekomen van foto’s van de Samsung Z. De Samsung Z had vorige maand in Rusland aangekondigd moeten worden op een ontwikkelaarsbeurs. Dit is niet doorgegaan omdat Samsung eerst het applicatieaanbod voor ... Read More »

Er worden 68 miljoen stuks iPhone 6 geproduceerd.

Apple iPhone 6

Apple heeft een bestelling van 68 miljoen stuks voor de iPhone 6 geplaatst. De bestelling is alleen al voor de eerste verkoopronde van de iPhone 6, naar verwachting komt de iPhone 6 rond september uit. Mogelijk gaat Apple nog meer exemplaren bestellen omdat er voorgaande jaren in de eerste weken altijd een tekort was na de release van een iPhone. ... Read More »

Apple iPhone 6 wordt geassembleerd door Foxbots!

Foxbot

Foxconn gaat gebruik maken van robots om de iPhone 6 van Apple te assembleren. Foxconn gaat gebruik maken van zogeheten Foxbots, deze worden nu nog getest voor assemblage maar de tests zijn nagenoeg afgerond. Hierdoor kan Foxconn producten mechanisch in elkaar zetten zonder dat hier nog duizenden mensen voor nodig zijn. Foxconn zal op termijn in totaal ruim 10.000 Foxbots ... Read More »

Apple geeft iOS 7.1.2 vrij voor iPhone en iPad

iOS 7.1.2

Apple heeft een update voor iOS vrijgegeven, het besturingssysteem voor de iPhone, iPad en iPod Touch. Versie 7.1.2 kan nu worden gedownload. De update breng verbeteringen en bugfixes met zich mee. Versie 7.1.2. brengt drie specifieke verbeteringen met zich mee: iBeacon werkt stabieler en de verbinding wordt beter; De datatransfer bij sommige accessoires van andere fabrikanten wordt minder verhinderd; De ... Read More »

Nokia Lumia 930!

Nokia-Lumia-930

De Nokia Lumia 930 kan al in Nederland besteld worden. Het toestel wordt vanaf 19 juli verscheept en gaat € 499,99 kosten. De Nokia Lumia 930 is al verkrijgbaar via Belsimpel. De Nokia Lumia 930 is het nieuwe topmodel van Nokia. Met zijn prijs is de Lumia 930 in Nederland een stuk goedkoper dan in bijvoorbeeld Duitsland, waar er € ... Read More »

De Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4

Afgelopen dagen zijn de specificaties van de Samsung Galaxy Note 4 uitgelekt. Er gingen al geruchten dat de Samsung Galaxy Note 4 een QHD-scherm zou krijgen met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Het is bekend dat de Note 4 in twee verschillende varianten wordt ontwikkeld. De eerste variant heeft een Qualcomm Snapdragon 805 processor terwijl de tweede variant ... Read More »

Nieuws over de BlackBerry Q30

BB Q30

De laatste tijd zijn er vele geruchten rondom de nieuwe BlackBerry smartphone. De geruchten gaan over de BlackBerry Q30, de Windermere. De BlackBerry Q30 zal eruit zien als een grote vierkant met een 4,5 inch scherm, met een resolutie van 1440 x 1440 pixels, met daaronder een fysiek toetsenbord. Het voordeel van dit toetsenbord is is dat het aanraakgevoelig is. ... Read More »

Review over de LG G3

LG G3

Het lijkt goed te gaan met de nieuwe LG G3. Het nieuwe vlaggenschip van LG versloeg in zijn eerste verkoopweek met gemak de Samsung Galaxy S5. Inmiddels stromen ook de positieve reviews binnen voor de LG G3. Het Amerikaanse The Verge noemt de LG G3 ‘een telefoon die het waard was om op te wachten’. De G3 is de eerste smartphone die ... Read More »