TOPAANBIEDINGEN
Er worden 68 miljoen stuks iPhone 6 geproduceerd.

Er worden 68 miljoen stuks iPhone 6 geproduceerd.

Apple heeft een bestelling van 68 miljoen stuks voor de iPhone 6 geplaatst. De bestelling is alleen al voor de eerste verkoopronde van de iPhone 6, naar verwachting komt de iPhone 6 rond september uit.

Mogelijk gaat Apple nog meer exemplaren bestellen omdat er voorgaande jaren in de eerste weken altijd een tekort was na de release van een iPhone. Tot nu toe is de bestelling van 68 miljoen stuks voor de iPhone 6 een recordaantal. Naar verwachting zal de productie van de iPhone 6 aan het eind van deze maand van start gaan.

Apple heeft een bestelling van 68 miljoen stuks voor de iPhone 6 geplaatst. De bestelling is alleen al voor de eerste verkoopronde van de iPhone 6, naar verwachting komt de iPhone 6 rond september uit. Mogelijk gaat Apple nog meer exemplaren bestellen omdat er voorgaande jaren in de eerste weken altijd een tekort was na de release van een iPhone. Tot nu toe is de bestelling van 68 miljoen stuks voor de iPhone 6 een recordaantal. Naar verwachting zal de productie van de iPhone 6 aan het eind van deze maand van start gaan.

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>