TOPAANBIEDINGEN
De Samsung Z

De Samsung Z

Iedereen wacht al vol spanning op de nieuwste Samsung, de Samsung Z. Het is de eerste mobiele Tizen telefoon van Samsung. De Gear Fit en nog enkele andere smartwatches draaien er al op maar een telefoon ontbrak nog in het assortiment.

De Samsung Z heeft een 4,8 inch HD AMOLED scherm, een 2,3 GHz quad core processor, 2 GB RAM en 16 GB intern geheugen. De Samsung Z beschikt over een 8 megapixel camera.

Samsung Z

De Samsung Z komt allereerst uit in Rusland. We zullen even moeten wachten wanneer het toestel in Nederland verschijnt.

Iedereen wacht al vol spanning op de nieuwste Samsung, de Samsung Z. Het is de eerste mobiele Tizen telefoon van Samsung. De Gear Fit en nog enkele andere smartwatches draaien er al op maar een telefoon ontbrak nog in het assortiment. De Samsung Z heeft een 4,8 inch HD AMOLED scherm, een 2,3 GHz quad core processor, 2 GB RAM en 16 GB intern geheugen. De Samsung Z beschikt over een 8 megapixel camera. De Samsung Z komt allereerst uit in Rusland. We zullen even moeten wachten wanneer het toestel in Nederland verschijnt.

Review Overview

Geef hier uw score.

User Rating: Be the first one !
0

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>