TOPAANBIEDINGEN
De Samsung Galaxy S5 Active.

De Samsung Galaxy S5 Active.

De Samsung Galaxy S5 Active is een toestel met een 5,1 inch 1080p full HD scherm van het type Super Amoled is. Het toestel beschikt over een 2,5 GHz quad core Snapdragon 801 processor en een 16 megapixel camera. Tevens beschikt de Samsung Galaxy S5 Active over 2 GB RAM geheugen en 16 GB intern geheugen, dit is uitbreidbaar tot 128 GB door middel van een microSD geheugenkaart.

De Samsung Galaxy S5 Active is waterdicht en zal beschikbaar zijn in drie verschillende kleuren, legergroen, titanium grijs en robijnrood. Het toestel is bestand tegen flinke klappen, kan tegen zeer hoge en lage temperaturen, luchtvochtigheid en het kan tegen luchtdruk op hoge hoogte.

Samsung Galaxy S5 Active

Het grote verschil tussen de Samsung Galaxy S5 en de Samsung Galaxy S5 Active is dat de S5 Active iets groter en steviger is en het toestel is water- en stof dicht. De Samsung Galaxy S5 Active beschikt over één speciale knop, de Active key, aan de zijkant van het toestel, hierdoor worden alle outdoor-apps in één keer gelanceerd.

 

 

De Samsung Galaxy S5 Active is een toestel met een 5,1 inch 1080p full HD scherm van het type Super Amoled is. Het toestel beschikt over een 2,5 GHz quad core Snapdragon 801 processor en een 16 megapixel camera. Tevens beschikt de Samsung Galaxy S5 Active over 2 GB RAM geheugen en 16 GB intern geheugen, dit is uitbreidbaar tot 128 GB door middel van een microSD geheugenkaart. De Samsung Galaxy S5 Active is waterdicht en zal beschikbaar zijn in drie verschillende kleuren, legergroen, titanium grijs en robijnrood. Het toestel is bestand tegen flinke klappen, kan tegen zeer hoge en lage…

Review Overview

Summary : Geef hier uw score.

User Rating: Be the first one !
0

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>