TOPAANBIEDINGEN
De Samsung Galaxy Note 4

De Samsung Galaxy Note 4

Afgelopen dagen zijn de specificaties van de Samsung Galaxy Note 4 uitgelekt.

Er gingen al geruchten dat de Samsung Galaxy Note 4 een QHD-scherm zou krijgen met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Het is bekend dat de Note 4 in twee verschillende varianten wordt ontwikkeld. De eerste variant heeft een Qualcomm Snapdragon 805 processor terwijl de tweede variant een Samsung Exynos 5433 processor heeft. Beide varianten zullen beschikken over 3 GB werkgeheugen.

De Samsung Galaxy Note 4 zal beschikken over een 16 megapixel-camera aan de achterkant en een 3,7 megapixel-camera aan de voorkant. Beide toestellen zullen draaien op Android 4.4.3, dit is de meest recente versie van Android.

De verwachting is dat Samsung de Galaxy Note 4 wederom tijdens IFA aankondigt. Deze beurs vindt plaats in Berlijn en staat gepland aan het begin van september. Niet veel later zal het toestel in de winkels verschijnen.

Afgelopen dagen zijn de specificaties van de Samsung Galaxy Note 4 uitgelekt. Er gingen al geruchten dat de Samsung Galaxy Note 4 een QHD-scherm zou krijgen met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Het is bekend dat de Note 4 in twee verschillende varianten wordt ontwikkeld. De eerste variant heeft een Qualcomm Snapdragon 805 processor terwijl de tweede variant een Samsung Exynos 5433 processor heeft. Beide varianten zullen beschikken over 3 GB werkgeheugen. De Samsung Galaxy Note 4 zal beschikken over een 16 megapixel-camera aan de achterkant en een 3,7 megapixel-camera aan de voorkant. Beide toestellen zullen draaien op…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>