TOPAANBIEDINGEN
De LG G3 verslaat de Samsung Galaxy S5 in de eerste week.

De LG G3 verslaat de Samsung Galaxy S5 in de eerste week.

LG G3De LG G3 heeft de Samsung Galaxy S5 verslagen in de eerste verkoopweek van de G3. De nieuwe LG is de afgelopen week drie keer zoveel verkocht als de Samsung Galaxy S5, de concurrent van de LG G3.

Er moet wel erbij vermeld worden dat de Samsung Galaxy S5 al een langere periode in de verkoop is dan de LG G3. De LG G3 is vorige week in Londen onthuld voor alsnog is de LG G3 op dit moment alleen nog maar in Zuid-Korea te koop.

De LG G3 is vanaf begin juli verkrijgbaar in Nederland. De LG G3 zal verkrijgbaar zijn in twee varianten, de 16 GB-variant gaat € 549,- kosten, de 32 GB-variant zal € 599,- gaan kosten.

De LG G3 heeft de Samsung Galaxy S5 verslagen in de eerste verkoopweek van de G3. De nieuwe LG is de afgelopen week drie keer zoveel verkocht als de Samsung Galaxy S5, de concurrent van de LG G3. Er moet wel erbij vermeld worden dat de Samsung Galaxy S5 al een langere periode in de verkoop is dan de LG G3. De LG G3 is vorige week in Londen onthuld voor alsnog is de LG G3 op dit moment alleen nog maar in Zuid-Korea te koop. De LG G3 is vanaf begin juli verkrijgbaar in Nederland. De LG G3 zal verkrijgbaar…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>