TOPAANBIEDINGEN
De Huawei Ascend P7

De Huawei Ascend P7

Huawei heeft een nieuw toestel op de markt gebracht, namelijk de Huawei Ascend P7. Volgens Huawei is het nieuwste toestel de lichtste, dunste, snelste en spannender dan de toestellen van de concurrentie. De Huawei Ascend P7 zal nabij de € 449,- gaan kosten.

De Huawei Ascend P7 heeft een 5 inch beeldscherm met een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Het toestel heeft een 1,8 GHz quad core processor en 2 GB RAM.

Huawai Ascend P7

Huawei heeft een gewaagd besturingssysteem, het maakt namelijk gebruik van de KitKatsoftware. Het is een besturingssysteem dat de Android interface vervangt door middel van het iOS interface op de Home-screen.

Huawei speelt ook in op de trends van de laatste tijd, de “selfie”. De Huawei Ascend P7 bezit namelijk over een 8 megapixels camera aan de voorkant, de ultieme selfie-camera. Aan de achterkant heeft het toestel een camera van maar liefst 13 megapixels.

 

Huawei heeft een nieuw toestel op de markt gebracht, namelijk de Huawei Ascend P7. Volgens Huawei is het nieuwste toestel de lichtste, dunste, snelste en spannender dan de toestellen van de concurrentie. De Huawei Ascend P7 zal nabij de € 449,- gaan kosten. De Huawei Ascend P7 heeft een 5 inch beeldscherm met een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Het toestel heeft een 1,8 GHz quad core processor en 2 GB RAM. Huawei heeft een gewaagd besturingssysteem, het maakt namelijk gebruik van de KitKatsoftware. Het is een besturingssysteem dat de Android interface vervangt door middel van het iOS interface…

Review Overview

Summary : Geef hier uw score.

User Rating: Be the first one !
0

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>