TOPAANBIEDINGEN
De HTC One W8, de Windows phone van HTC.

De HTC One W8, de Windows phone van HTC.

HTC is bezig om een Windows Phone-variant van het Android-toestel de One M8 op de markt te brengen, dit zal waarschijnlijk in augustus of september gebeuren.

Het toestel zal de HTC One W8 gaan heten, het toestel zal beschikken over een dubbele camera. Waarschijnlijk zal de HTC One W8 gaan beschikken over een Cortex A9 processor.

Het is nog niet zeker of de HTC One W8 in Europa zal gaan verschijnen, tot nu toe gaat het gerucht dat het toestel alleen in Amerika zal gaan verschijnen.

HTC is bezig om een Windows Phone-variant van het Android-toestel de One M8 op de markt te brengen, dit zal waarschijnlijk in augustus of september gebeuren. Het toestel zal de HTC One W8 gaan heten, het toestel zal beschikken over een dubbele camera. Waarschijnlijk zal de HTC One W8 gaan beschikken over een Cortex A9 processor. Het is nog niet zeker of de HTC One W8 in Europa zal gaan verschijnen, tot nu toe gaat het gerucht dat het toestel alleen in Amerika zal gaan verschijnen.

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>