TOPAANBIEDINGEN
De HTC Desire 826 komt met een Ultrapixel front-camera

De HTC Desire 826 komt met een Ultrapixel front-camera

HTC heeft haar nieuwste toestel aangekondigd, de nieuwe HTC Desire 826. Het toestel heeft vergelijkbare eigenschappen als zijn voorganger, het toestel is gefocust op het maken van selfies. De camera aan de voorkant is voorzien van 4,1 megapixels, het gaat gebruik maken van HTC’s UltraPixel technologie. Deze technologie werkt goed in donkere omstandigheden, maar qua details laat het te wensen over.
De nieuwste telefoons - HTC Desire 826
Het toestel heeft het bekende HTC design en een pastel-plastic behuizing, deze is weer verkrijgbaar in verschillende felle kleuren. Hierdoor lijkt het toestel soms wat speels en jeugdig.

De HTC Desire 826 gaat beschikken over een Qualcomm Snapdragon 615-soc met acht Cortex A53 processorkernen die het toestel voorziet van Android 5.0 in 64bit. Het toestel zal gaan beschikken over een 5,5 inch lcd scherm met een maximale resolutie van 1920×1080 pixelresolutie. Er zal een opslagruimte zijn van 16 GB met 2 GB ram geheugen. De opslagruimte is uitbreidbaar door middel van micro-sd kaart. Er zal ook een 13 megapixel camera aan de achterzijde zijn voor de fotograven onder ons. Het toestel zal 183 gram wegen en heeft de volgende afmetingen: 158 x 77,5 x 7,9 mm.

Helaas moeten we in Europa op het toestel wachten, want het lijkt erop dat het toestel alleen uitkomt in Azië en Amerika.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>