TOPAANBIEDINGEN
Apple iPhone 6 wordt geassembleerd door Foxbots!

Apple iPhone 6 wordt geassembleerd door Foxbots!

Foxconn gaat gebruik maken van robots om de iPhone 6 van Apple te assembleren.

Foxconn gaat gebruik maken van zogeheten Foxbots, deze worden nu nog getest voor assemblage maar de tests zijn nagenoeg afgerond. Hierdoor kan Foxconn producten mechanisch in elkaar zetten zonder dat hier nog duizenden mensen voor nodig zijn. Foxconn zal op termijn in totaal ruim 10.000 Foxbots in gebruik nemen.

Naar verluidt zal Apple de eerste gebruiker zijn van de Foxbots. Het voordeel hiervan is dat de robots nauwkeuriger werken dan mensen, hierdoor zullen de producten een betere kwaliteit krijgen. Nog een voordeel is dat de productiekosten omlaag zullen gaan en dat Apple zich minder zorgen moet gaan maken om de werkomstandigheden van de medewerkers van Foxconn. Op dit moment werken er 1.2 miljoen mensen voor Foxconn, dit aantal moet op termijn worden teruggebracht.

Een ander voordeel van de Foxbots is dat de productiecapaciteit ook flink omhoog gaat. Het is nog onduidelijk wanneer de productie met behulp van de Foxbots van start zal gaan.

Foxconn gaat gebruik maken van robots om de iPhone 6 van Apple te assembleren. Foxconn gaat gebruik maken van zogeheten Foxbots, deze worden nu nog getest voor assemblage maar de tests zijn nagenoeg afgerond. Hierdoor kan Foxconn producten mechanisch in elkaar zetten zonder dat hier nog duizenden mensen voor nodig zijn. Foxconn zal op termijn in totaal ruim 10.000 Foxbots in gebruik nemen. Naar verluidt zal Apple de eerste gebruiker zijn van de Foxbots. Het voordeel hiervan is dat de robots nauwkeuriger werken dan mensen, hierdoor zullen de producten een betere kwaliteit krijgen. Nog een voordeel is dat de productiekosten…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>