TOPAANBIEDINGEN
Apple geeft iOS 7.1.2 vrij voor iPhone en iPad

Apple geeft iOS 7.1.2 vrij voor iPhone en iPad

Apple heeft een update voor iOS vrijgegeven, het besturingssysteem voor de iPhone, iPad en iPod Touch. Versie 7.1.2 kan nu worden gedownload.

Apple geeft iOS 7.1.2 vrij voor iPhone en iPad foto 1

De update breng verbeteringen en bugfixes met zich mee. Versie 7.1.2. brengt drie specifieke verbeteringen met zich mee:

  • iBeacon werkt stabieler en de verbinding wordt beter;
  • De datatransfer bij sommige accessoires van andere fabrikanten wordt minder verhinderd;
  • De bug met de mail-attachements is verholpen.

Wie geen notificatie van de update op het scherm van zijn toestel krijgt, kan in de instellingen bij software-update zelf de nieuwe firmware downloaden.

Op http://support.apple.com/kb/HT1222 is meer informatie te vinden over de update.

Apple heeft een update voor iOS vrijgegeven, het besturingssysteem voor de iPhone, iPad en iPod Touch. Versie 7.1.2 kan nu worden gedownload. De update breng verbeteringen en bugfixes met zich mee. Versie 7.1.2. brengt drie specifieke verbeteringen met zich mee: iBeacon werkt stabieler en de verbinding wordt beter; De datatransfer bij sommige accessoires van andere fabrikanten wordt minder verhinderd; De bug met de mail-attachements is verholpen. Wie geen notificatie van de update op het scherm van zijn toestel krijgt, kan in de instellingen bij software-update zelf de nieuwe firmware downloaden. Op http://support.apple.com/kb/HT1222 is meer informatie te vinden over de update.

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>