TOPAANBIEDINGEN

Telefoonhoesjes

De meest gekozen telefoonhoesjes

Telefoonhoesjes zijn er voor verschillende modellen in verschillende formaten. De de telefoonhoesjes voor iedereen aan te bieden zijn er verschillende kleuren en stijlen op de markt. Hieronder beschrijven we de drie meest voorkomende telefoonhoesjes.

KlaptelefoonhoesjeHet klap telefoonhoesje 
Het leren klaphoesje is en blijft het populairste hoesje. Dichtgeklapt biedt een klaphoesje optimale bescherming en opengeklapt biedt het een vrije toegang tot alle functies van het toestel. Uiteraard is er rekening gehouden met de opening voor de lader en voor de camera enz..

 

gel-siliconenhoesjeHet gel/siliconen telefoonhoesje 
Een gel / siliconen hoesje is het makkelijks in gebruik te nemen, je hebt geen “last” van een flapje dat iedere keer moet worden opengeklapt wanneer je gebruik wilt gaan maken van je toestel. Bij een gel / siliconen hoesje blijft het scherm wel altijd gevoelig voor krassen. Wij adviseren dan ook iedereen om een screenprotector te gebruiken om krassen op het beeldscherm te voorkomen.

 

InsteekhoesjeInsteekhoesje 
Met een insteektelefoonhoesje is uw toestel het beste beschermd. Uw gehele toestel zit dan goed verborgen in het insteekhoesje. Op deze manier zijn zowel de behuizing als het scherm goed beveiligd tegen krassen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>